Vrienden van Osho - Home

Vrienden van Osho

"Life is not a problem to be solved
but a mystery to be lived"
Osho

web deze site

Aanmelden nieuwsbrief
Aanmelden als donateur
iDealEénmalige donatie

Feed RSS XML
De VVO is ook op facebook:

Begin de dag met Osho
Elke dag een nieuw citaat uit één van Osho's toespraken.
Via 'subscribe' wordt dat citaat
dan automatisch naar je eigen
computer gestuurd.

Over Osho Biografie

Wie is Osho?

Het enige wat je van Osho als algemene omschrijving kunt zeggen is dat hij een Verlicht Meester is, een Spiritueel Leraar van een dimensie zoals de mensheid die slechts enkele malen heeft gekend: Mozes, Lao Tse, Boeddha, Socrates en Jezus.

EmptynessEen verdere inhoudelijke omschrijving leidt al gauw tot oppervlakkige typeringen. Wie Osho wil leren kennen kan dat het beste doen door persoonlijk en direct met hem kennis te maken: zijn universele boodschap is vastgelegd op audio-tapes en video-tapes. De tekst daarvan is neergelegd in enkele honderden boeken.

AUTOBIOGRAFIE

In het boek 'Autobiography of a Spiritually Incorrect Mystic,' in het Nederlands vertaald onder de titel 'Osho, Zijn Verhaal', zijn een aantal toespraken bij elkaar gezet, waarin Osho spreekt over zijn visie. Deze toespraken geven een goed inzicht in zijn optreden en manier van werken.

BIOGRAFIE

Daarnaast is het mogelijk een aantal biografische feiten te geven, zodat er een beeld ontstaat van een aantal belangrijke gebeurtenissen die tijdens Osho's leven en werken (1931-1990) plaatsvonden.

Lees verder >>>