Vrienden van Osho - Home

Vrienden van Osho

"Life is not a problem to be solved
but a mystery to be lived"
Osho

web deze site

Aanmelden nieuwsbrief
Aanmelden als donateur
iDealEénmalige donatie

Feed RSS XML
De VVO is ook op facebook:

Begin de dag met Osho
Elke dag een nieuw citaat uit één van Osho's toespraken.
Via 'subscribe' wordt dat citaat
dan automatisch naar je eigen
computer gestuurd.

Over Osho Jouw vraag

Welkom bij The Quest!

The Quest bevat de ruim 8000 vragen (in korte samenvatting) die aan Osho gesteld werden. Het geeft daarbij aan in welk boek je het antwoord op die vragen kunt vinden. Het programma geeft dus NIET het antwoord zelf. Een vrijwel complete collectie van Osho-boeken is aanwezig in de Koninklijke Bibliotheek in Den Haag. Bijna alle boeken daar kun je lenen via bemiddeling van je eigen plaatselijke bibliotheek.

  • Binnenhalen
    Haal het programma binnen op je eigen computer door op de onderstaande link te klikken. Het programma schrijft zichzelf dan binnen enkele ogenblikken naar je bureaublad. Je kunt het vervolgens een plaats geven in een directory naar keuze. Om The Quest een volgende keer te gebruiken hoef je dus niet terug naar de website van de Stichting Vrienden van Osho. Het (Engelstalig) programma is vrij van rechten, je kunt het als je wilt doorsturen naar familie of vrienden.

  • Gebruik
    Je kunt een of meerdere trefwoorden intikken. Het programma zoekt en geeft dan de resultaten. Wil je opnieuw een trefwoord intikken, kies dan in de balk bovenaan opnieuw 'SEARCH'. Zie ook de knoppen QUESTION LIST, BOOK LIST, BOOK en PRINT. Wil je weten hoe je meer gedetailleerd kunt zoeken, lees dan de gebruiksaanwijzing onder HELP.

The Quest binnenhalen en druk op OK.
In Windows: klik op of 'Opslaan' of 'Uitvoeren' (dan wordt 't tijdelijk opgeslagen)